jag vill göra om i sovrummet!

Jag är tok-less på mitt sovrum, dels gör min säng att det känns alldeles för shabby chic, dels är det för många möbler utspridda längs väggarna, dels funkar inte min pysselhörna (även om den ser bra ut, särskilt när den är städad - det är den inte nu...) - den saknar bra och mycket förvaring. Igår på Top Design skulle dom göra ett rum för år 2108, och jag tänkte - om jag skulle göra ett futuristiskt rum, så skulle det blanda framtid med förr i tiden, så jag kom på idén med ett slags futuristiskt Marie Antoinette rum, med mycket vitt, rosa, guld, med med allt krull stiliserat. Och sen kom jag på att det vore inte helt fel i mitt sovrum! Och nu såg jag en bild på flickr som kändes lite åt det hållet:


Så jag ska fundera på den tanken lite, se vad som kan användas av det jag redan har, och vad jag behöver hålla ögonen öppna efter.


Förresten - nån som vet hur man tar bort kattkiss på möbler? Min pubertala kisse har sprejat på min fåtölj i vardagsrummet, och jag vill helst inte behöva slänga den. Den stinker inte så farligt (jag skrubbar med såpa och tvättmedel varje gång jag kommer på honom), men jag vill ju inte att den ska stinka alls!


Kommentarer
Postat av: Little Peaché

Det kommer börja stinka såfort vädret blir varmare. Blanda 1 del ättika och 2 delar vatten och spreja på möbeln. Tryck noggrant med en handduk mot så att du torkar upp det mesta. Låt den torka och upprepa sen proseduren tills det är helt lukt fritt.

Om det är fläckar kan du alltid ta bort det med galltvål.Mvh Little Peaché

2009-03-14 @ 14:20:35
URL: http://littlepeache.webblogg.se/
Postat av: Lisa

Å låter skoj att göra om, ibland behöver man det och förbättra! Vet inte hur man tar bort katt kiss doft tyvärr... vatten och skölj medel? Might workRosa blir kanon! ska bli kul och e vad du hittar på :)

2009-03-14 @ 18:30:28
URL: http://pinkfriday.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag har fått Yoco air rekommenderat(finna på clas ohlson):http://www.luktfritt.nu/Press.htmSedan funkar Get Off Spray väldigt bra:http://www.myone.se/e-handel.html?category=2050&product=111792009-03-15 @ 07:01:19
Postat av: Maria

Kan nog bli en rikigt bra stil i ditt sov- och pysselrum!

2009-03-15 @ 08:37:00
URL: http://jagblommar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0