fler loppisfynd

Jag var och storhandlade på förmiddagen, och passade på att gå in på Röda Korset, eftersom det är mitt emellan Willys och Lidl, och alltså precis på rätt ställe. Jag var ute efter en lite djup tallrik jag sett där förut, men hittade också ett par underbara gardinlängder, och ett par böcker. 37 kr för hela rasket! Jag gillar verkligen loppisar, och önskar att vi hade fler här i Nynäs. Får ta en sväng inne i Stockholm, jag ska dit på måndag.


Kommentarer
Postat av: Lisa

Å lyxigt värre! Sjukt kul med sådana fynd!Ja men du kommer med hitta nåt! Jag sökte massa massa och låg i och ringde men detta jobbet va det enda jag fick komma på intervju på. Först valde de två andra som provjobba, men det gick inte så bra för dem å då fick jag testa. Så jag blev ganska snopen om man säger så :) You go giiirl!

2009-03-27 @ 15:12:56
URL: http://pinkfriday.blogg.se/
Postat av: Fyraihuset

Vilka fynd, jättefina ju.Jag har skickat lagerhaus prylarna idag. Tyvärr har jag inte hunnit innan, så nu har du nått kul att se fram emot på måndag./Nina

2009-03-27 @ 18:13:37
URL: http://www.fyraihuset.blogspot.com
Postat av: Marie

Vad fint! Loppisar är grejen, speciellt när allt inte är valt på förhand utan när man får gräva själv. Då brukar man göra de bästa fynden.

2009-03-29 @ 12:05:49
URL: http://mariesfinurligheter.blogg.se/
Postat av: Karin

Hej!

De amigurumis som jag har gjort är efter beskrivningar som jag köpte samtidigt som jag var på syfestivalen i Kista. Har googlat och hittat beskrivningar, men bara en på svenska som jag inte har, resten är på engelska, och jag är inte så duktig på att virka så jag förstår engelska beskrivningar..=)

Har precis börjat virka nämligen.Loppisar i Stockholm, hmm..jag älskar loppisar jag med, loppmarknader är hur kul som helst! Men vart ligger de bästa loppisarna i sthlm? Vet du några bra second hand butiker som har kläder också?Kul att du läser min blogg!Ha det så bra!Karin

2009-04-16 @ 13:55:53
URL: http://mandarinkakan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0