kaffekanna i soporna, och ett par butiker

Jag kånkade iväg pappersinsamlingen till soprummet igår, och gick därifrån med en "silver"kaffekanna! Jättetrevlig i formen, och jättefräsch, den kändes verkligen som ett jättefynd!

image37

Jag var till Åsa & Årstiderna idag och spanade, får pengar i morgon (kommer nog att köpa en liten pressglasskål i vitgönt), och beställde en liten olje/fotogen-lampa från House Doctor. Jag hade sett en i Drömhem & Trädgård för några nummer sedan, som enligt tidningen skulle kosta 210 kr, medan sanningen kom närmare 600 kr... Men den lilla jag beställde i stället känns som ett bra alternativ, jag ser verkligen fram emot när den kommer.

image26
Beställde den vita med blommor, längst ner i högra hörnet, tänkte köpa den tredje från vänster, längst ner i vänstra hörnet.

Nynäshamns butiksutbud har verkligen blivit bättre, förutom nyss nämnda, som har bl a House Doctor och Lisbeth Dahl, så har vi underbara Blomsterhuset, som jag märkligt nog inte varit till förrän för någon månad sedan (fast jag bott här i 8 år...). Fattigmanssilver, pressglas, blommor - allt jättetrevligt, och överraskande bra priser. Vilket påminner mig - jag hade tänkt handla glas där, får se om jag gör det i helgen. Jag kikade runt sedan jag sett dom, och inga andra jag såg var lika fina, och alla andra var dyrare, helt fantastiskt. Hoppas dom fortfarande finns kvar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0