ny vego-burgare på McDonald´s

McDonald´s har kommit med en ny vegetarisk (vegansk!) burgare, McBean. Jag blev tyvärr väldigt besviken, den var torr och tråkig, fullkornsbrödet smakade lika trist som det såg ut, och burgaren var lite väl spicy (och jag gillar stark mat!). Tanken var god, resultatet inte lika god.

Kommentarer
Postat av: Sara

Visst är det bra att McDonalds skaffat en veg-burgare.. men (inget illa menat) jag blir bara förundrad över att en vegan (som förmodligen vill djurens bästa?) köper mat hos en stor mutlinationell kedja som inte har den minsta hänsyn till det köttet dom producerar. Tycker att man kan välja bort sånna sorters företag.

Svar: det är sant, och iom att jag bodde i sthlmsområdet, så var det ingen brist på vegetariska ställen att äta på. däremot så ville vänner och familj äta på mcdonalds för det mesta, då var det att äta det som fanns, eller att inte äta alls... av två onda ting valde jag det ting som gjorde mig mätt. men - om fler åt det vegetariska alternativet, så skulle mer krut läggas på det, och mindre kättburgare säljas
malinmaskros

2012-07-11 @ 16:17:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback