läppklet är provat, skor köpta och bok läst!

Jag är inne på min tredje Lip Stuff, och domen lyder: påminner om Lypsyl i konsistens, dofterna känns väldigt naturliga, dom är lite odryga, men inte illa överlag. Jag kan absolut tänka mig att skicka efter ett nytt gäng när dom här är slut.

Ett snabbt tips om veganska skor: Jag var på Skopunkten för ett par veckor sedan, dom hade rea då, så jag fick två par för 75 kr. Men vad jag skulle komma fram till är: eftersom deras skor är så billiga, så är det sällan skinn i dom. Mycket bra, tycker jag! En del är definitivt skräpvarning på, men en del får man mer än man betalar för. Jag hade ett par ballerinaskor, köpta för en hundring, och dom höll 3-4 år, och var jättesköna. Riktigt bra köp! Och dom jag köpte nu känns bra också, och som sagt: billiga och skinnfria!

Har köpt en ny bok, "Vegan Freak", kan väl mest kallas för inspirationsbok, vilket den fungerade bra som, tycker jag. Den fick mig i alla fall att ta steget fullt ut, och göra mig av med mina ullgarner, något som jag har haft svårt för hittills (trots att jag vet att ullhanteringen inte är bra). Nu håller jag ögonen öppna efter veganska sockgarner - inte det lättaste i Sverige!