packa pappas kappsäck

Jag reser väldigt sällan, men fick jag resa så här tjusigt, så skulle jag absolut försöka komma iväg oftare! Det är underbaraclara som packar så här underbart!

 

julen gick inte helt dåligt!

Jag har inte räknat några points, och inte gått speciellt mycket (faktiskt ganska lite), men har bara gått upp ca 1 kg under förra veckan - helt ok, tycker jag. Särskilt när jag vet att dom kommer att försvinna snart! Jag gjorde ett fynd som absolut kommer att underlätta mina hundpromenader - ett par begagnade (men fräscha!) jumpaskor för 40 kr - perfekt!

god jul!Ha en god jul, och ett riktigt gott nytt år! Och lyssna gärna på världens bästa jullåt under tiden!

piksi

Jättefina bilder och jättefina kläder har jag hittat hos piksi! Jag skulle hemskt gärna vilja vara lika söt som hon, och ha alla hennes fantastiska kläder!

  

  


bettie page22/4 1923 - 11/12 2008.


jag gillar kläder igen!

Eftersom jag börjar bli lite mindre tjock, så kommer intresset för kläder tillbaka - som alltid! Vilket betyder att det kanske kommer att skrivas här nån gång ibland också! Jag gick ner sådär 3,5 kg förra veckan, den här står det mer stilla, jag tror att jag har gått för mycket (ca 3 timmar om dagen) och ätit för lite (jag har haft problem att komma upp i mina points). Jag är ledig de kommande två veckorna, till den 7 januari, jag ska försöka balansera upp det lite under den tiden. jag måste absolut fortsätta att promenera, men kanske inte fullt så mycket, och jag ska äta upp alla mina points. Jag kanske inte når två-siffrigt till jul, men kanske till nyår? Kanske viktigast av allt - jag märker det på kläderna! Sånt som varit tajt börjar få rörelseutrymme - fantastiskt!

kanske inte helt omöjligt, ändå!

Jag hade ju 5 kg till jul som mål, för sådär två månader sedan. Det har ju gått sådär, jag kag säga - det blev i stället två kilo plus. Men ändå finns chansen att nå målet. Hur är det möjligt, kan man fråga sig. Jo, de senaste två veckorna har jag jobbat på hunddagis, med 2 timmars promenad varje dag, vilket har gjort att jag gått ner ca 3 kg den här veckan. Nästa vecka går jag upp till heltid, vilket gör en timmes promenad till, varje dag. Har jag tur, så försvinner 3-4 kg till till jul, och så är målet nått. Men det blev inte -5 kg till jul, det blir i så fall -7 kg, och detta på 2-3 veckor... Jag kommer i min gamla vinterjacka nu - den är tajt, men går att knäppa, och är absolut användbar. Bra värre!

RSS 2.0