skavsår, billigt nagellack och gratis parfym, och så jag som hoppas vilt

Jag köpte skor på Skopunkten i höstas, ena paret är redan kastade pga trasig klack (too bad, dom var överraskande sköna), det andra paret använder jag första gången idag, ett par knallröda "promenadskor" år det herriga hållet, riktigt trevliga (ännu trevligare med tanke på att dom kostade ca 50 kr). Jag har inte använt dom, för jag har befarat skavsår som bara den på hälarna. Och jag kände absolut av dom, tills jag köpte siliconinlägg och klistrade fast i bakkanten. Nu har jag däremot riktigt ont på lilltårna - sömmen på strumporna kommer att ha orsakat blåsor, det känner jag. Jag är så glad för plåsterförpackningen jag nyss köpte på Konsum...

Jag gillar verkligen randiga strumpor - kan det ha nånting att göra med min förtjustning i Alice i Underlandet?

Jag hittade också ett nagellack jag har sökt, Depends nr 83, jag såg det hos Underbaraclara, och det såg riktigt snygg ut. Jag vågade också fråga efter parfymprover (det är dags för att köpa en ny doft), och fick med mig en liten påse full, säkert närmare 10 stycken. Känns som en billig lyx - våga absolut fråga!


(bild från underbaraclara - klicka så kommer ni till hennes blogg)

Är fruktansvärt nervös, och hoppfull - i morron ska jag på min intrevju till Stadsmissionen. Vad ska jag ha på mig, vad ska jag säga - jag vill så hemskt gärna ha jobb där! Håller tummarna, hoppas och önskar! SLs strejk höll förresten på att sabotera intervjun, som tur är så går bussarna härifrån Nynäs ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0