flyttat runt lite

Jag har ägnat förmiddagen åt lite omstrukturering. Jag håller på att samla på mig låga, vita Billy-bokhyllor (jag behöver tre till, och jag vill inte betala fullpris, jag vet - kinkig värre), och trodde att jag hade köpt en på loppis för några veckor sedan. Men så kom jag hem, och upptäcker att den är lite större än dom jag redan har. Det såg inte helt knasigt ut, och det fick upp böckerna från golvet, MEN - det bryter den snygga linje av bokhyllor jag ville ha längs väggen, och jag var irriterad varje gång jag tittade på den. Så jag funderade ett varv.

Jag har en syhörna i sovrummet, och trots att hyllorna är tänkta för förvaring, så tyckte jag att dom såg röriga ut, och så hindrade lådorna ljuset från lamporna ovanför. Och egentligen - var ska jag ha mina stick/virk/sy-böcker, om inte i syhörnan? Så jag flyttade dom från bokhyllan i vardagsrummet, då fick böckerna från den större Billy-hyllan (nästan) plats där, sedan bar jag in bokhyllan i sovrummet och fyllde den med garn/tyg/pryllådor. Mycket bättre!

image222
Ser ni förresten lampan på bokhyllan? Jag och mina systrar fick varsin en jul för en massa år sedan, och den har väl aldrig varit min stil (omän mer nu än förut), men så kom jag på - jag ska spraya allt guldfärgat (rosa? turkos? metallic i alla fall!), och sedan ets-spraya glaset, jag tror att den kan bli hur läcker som helst! Kitsch, javisst!

image223

Så får jag fundera ännu ett varv när resterande Billy-hyllor är inköpta. Då hamnar antagligen stick/virk/sy-böckerna i vardagsrummet igen (jag har gjort mig av med så mycket böcker (tack, Rensa i röran!) att jag får svårt att fylla en hel vägg med bokhyllor, även av den låga sorten), jag tar ner hyllorna i sovrummet och sätter upp en snygg tapet där i stället (helt meningslöst med hyllorna där - tapeten skulle inte synas ett dugg), kanske till och med en ljusgul... Om jag inte fegar ut med en rosa eller aqua-blå i stället.

Kommentarer
Postat av: Titti

Hoppas du får en trevlig fredag! :)

2008-03-28 @ 14:10:58
URL: http://tittisegen.blogg.se
Postat av: lisa

Ställ en fråga till mig är du söt! :)
http://lisaholmqvist.blogg.se/1206617158_frgestund.html

KRAM!

2008-03-28 @ 14:18:53
URL: http://lisaholmqvist.blogg.se
Postat av: talula

åh,vad härligt med syhörna,det vill jag också ha !!!!

2009-01-10 @ 15:57:45
URL: http://talula.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0