urklippta favorithem del 1

Förut sparade jag alltid tidningar, och jag hade massor - vilket jag svor högljutt över varje gång jag flyttade (jag har flyttat ofta!). Nu river jag i stället ut artiklar/hem/bilder som inspirerar mig, och har numera bara 4 pärmar att förvara och kånka på. Perfekt! Nu har jag gått igenom en del pärmar, och tagit kort på några favorit-favoriter, som jag tänkte dela med mig av framöver. Bilderna kommer från diverse tidningar, tex Allt i Hemmet, Sköna Hem, Elle Interiör, Bolig Magasinet mfl.

 
 
  

Kommentarer
Postat av: Lisa

Å vilka sköna favvisar :) jätte fina! Tack för tipset om den andra sidan. ska se om jag kan fixa nåt nu ;)

2008-08-08 @ 14:27:24
URL: http://pinkfriday.blogg.se/
Postat av: Mia

Vilka härliga bilder, mycket inspiration!

Böckerna kostade 225:-, ganska dyrt men värt tycker jag. Boken var lite mindre än vad jag hade föreställt mig, trodde att den skulle vara inbunden, men det var något mellanting mellan pocket och inbundet. Men jag är jättenöjd med den, har redan tittat flera gånger och hittar hela tiden nya detaljer. Är redan sugen på att köpa ännu en, men med tanke på priset får det nog vänta ett tag ;).

2008-08-08 @ 19:05:22
URL: http://70kvadrat.blogspot.com
Postat av: a home far away

Det var ju naturligtvis smartare än att spara alla tidningar, som jag ju gör:-

Jag har en mapp på datorna där alla digitala underbara o inspirerande hem o detaljer hamnar också.Ha en fin helgKram Gunilla i Singapore

2008-08-09 @ 06:37:16
URL: http://www.vitaanglar.blogspot.com/
Postat av: Martina

Jag borde verkligen göra det samma, för det är ganska jobbigt att kolla igenom alla sina tidningar och leta efter sina gobitar. Det kan bli ett höstruskprojekt!

Härlig retroinspiration!

2008-08-09 @ 15:54:46
URL: http://skepparegatan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0